Carsoft Benelux
Carsoft Benelux | info@carsoftbenelux.com
Autel

 

Autel

Autel is gespecialiseerd in de ontwikkeling van diagnoseapparatuur. Sinds 2004 werken dagelijks meer dan 400 experts en technici van Autel aan de ontwikkeling van diagnoseproducten en software. Alle producten voldoen aan de strengste internationale kwalitiets- en milieunormen, waaronder FCC, CE en RoHS. Met gegarandeerde kwaliteit, optimaal gebruikersgemak en innovatieve oplossingen maakt u met een Autel product de juiste keuze.

 

MaxiSys MS905, MS908 en MS908 PRO Introductie Maart 2014

In Maart 2014 heeft Autel de nieuwe MaxiSys MS905, MS908 en MS908 PRO gelanceerd. Gebruikmakend van een A9 quad-core 1.40 GHz processor, die 50% toename in snelheid biedt ten opzichte van concurrerende diagnosesystemen, een 7.9 of 9.7 inch LED-touchscreen met een resolutie van 1024 x 768. Het revolutionaire multitasking Android Operating System is de perfecte combinatie op OEM-niveau. Op deze manier heeft u de perfecte diagnostische oplossing voor de werkplaats die ongeëvenaarde slimme technologie en reparaties mogelijk maakt.

 

Onze MaxiSYS toestellen zijn met originele Nederlandse, Franse, Duitse  of Engelse Autel software beschikbaar. 2 jaar garantie, 1 jaar gratis updates en technische ondersteuning.

 

Autel  heeft een soepel update beleid:

Eerste jaar gratis updates  Geen verplichting voor afsluiten van een nieuw updateabonnement

De Maxisys blijft altijd werken met de aanwezige software U kunt ook verlengen
naar 2 of 3 jaar  vrijwel geen enkele garage hoeft de allernieuwste auto's uit te lezen. De nieuwste auto's vallen in de meeste gevallen de eerste 2 jaar nog binnen de fabrieksgarantie.      
Voor de eventuele onderbroken updateperiodes hoeft geen instapgeld te worden betaald. Is er bijvoorbeeld een halfjaar of 2 jaar verstreken  hoeft er voor deze periode niet betaald te worden.
Alle software dat in deze periode is ontwikkeld kan gratis worden gedownload bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

  

 

^